Sari la conținut

Miranda Kerr și fondatorul Snapchat așteaptă primul lor copil

Miranda Kerr, 34 de ani, și Evan Spiegel, 27 de ani, așteaptă primul lor copil. Este al doilea copil pentru top-modelul australian, după Flynn Bloom, băiețelul pe care îl are din fosta căsătorie cu actorul britanic Orlando Bloom.

Fifth Annual Baby2Baby Gala, Presented By John Paul Mitchell Systems - Cocktail

Foto: Gulliver/Getty Images

Vestea a fost confirmată miercuri de impresarul fostului îngeraș Victoria's Secret pentru revista People, la șase luni după căsătorie: "Miranda, Evan și Flynn așteaptă să-i ureze bun venit noului membru al familiei", scrie Agerpres.

După despărțirea de protagonistul filmului "Pirații din Caraibe", Miranda Kerr l-a cunoscut pe cofondatorul Snapchat în 2014.

Deși a fost dragoste la prima vedere, cei doi au fost foarte precauți cu presa. Și-au făcut prima apariție în public de abia după un an, când au decis să facă un pas înainte în relația lor și au anunțat că se căsătoresc. Miranda a fost cea care a dezvăluit că se este logodită arătând inelul cu diamant pe rețelele de socializare: "Am spus da", a scris ea sub poză.

Un an mai târziu cei doi și-au pecetluit dragostea printr-o ceremonie fastuoasă la care au participat 45 de persoane, rude și prieteni, la reședința lui Spiegel din Los Angeles. "Ceremonia a durat 20 de minute. Miranda și Evan și-au spus jurămintele. A fost un moment foarte emoționant. Iar Miranda arăta ca o prințesă", comenta în iulie o sursă apropiată cuplului.

Nu a fost o nuntă fastuoasă, cu exclusivitate acordată vreunei reviste, și nici ședințe de photocalls. În pofida averii pe care o dețin, cei soi duc o viață liniștită la reședința lor din Brentwood (California), notează ABC.

Pe aceeași temă