Sari la conținut
News Alert

Motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu s-a îmbrăcat în negru la premiile Bafta

Urmând exemplul Globurilor de Aur, unde actriţele au defilat în negru pe covorul roşu pentru a protesta faţă de abuzurile sexuale dezvăluite în ultimele luni la Hollywood, participanţii la premiile Bafta decernate la Londra au adoptat pentru ţinutele lor această culoare a protestelor, relatează online ziarul spaniol ABC.


Foto: Gulliver/Getty Images

Practic toate invitatele au ales negrul pentru ţinuta lor, cu excepţia ducesei de Cambridge, Kate Middelton, care a îmbrăcat o rochie din tul verde închis, încinsă cu o panglică din catifea neagră, dezminţind asftel zvonurile că se va ralia mişcării Time's Up, scrie Agerpres.

Totuşi, protocolul regal exclude negrul din paleta de culori, astfel încât Kate Middelton a trebuit să accepte această regulă. Rochia sa a fost o creaţie a designerei Jenny Packham, una dintre creatoarele sale de modă preferate.

Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Margot Robbie, Anette Bening sau Salma Hayek au venit însă în negru riguros, într-o adevărată declaraţie de intenţie exprimată prin rochiile lor, încheie ABC.