Rihanna și-a dat tatăl în judecată, pentru că i-ar fi exploatat numele

Data publicării:
rihanna

Rihanna și-a dat tatăl în judecată și îl acuză că se folosește de numele ei pentru a-și propulsa propria afacere, scrie BBC News.

Rihanna susține că tatăl ei, Ronald Fenty, și partenerul lui de afaceri au sugerat că ea ar avea o legătură cu compania lor, Fenty Entertainment. Artista are propriul său brand, Fenty, sub care a lansat o gamă de produse cosmetice și spune că asocierea cu numele firmei tatălui său induce publicul în eroare și creează impresia că ea ar avea de a face cu firma respectivă.

Rihanna a cerut ca instanța să îi interzică tatălui ei să folosească numele Fenty în afacerea lui. Avocatul cântăreței a arătat că numele este marcă înregistrată de Rihanna în SUA.

„Acuzații continuă și acum să folosească numele Fenty în scopuri comerciale și pentru a induce publicul în eroare. Acest comportament fraudulos necesită o intervenție judiciară”, a susținut avocatul artistei.

Ronald Fenty, cu care Rihanna a avut mereu o relație complicată, a deschis compania în 2017, în California, împreună cu partenerul său de afaceri, Moses Perkins.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri