Statuile de ceară ale cuplului Jolie-Pitt au fost despărţite

Data actualizării: Data publicării:
Madame Tussauds Unveil New Wax Figures Of Brad Pitt And Angelina Jolie
LONDON, UNITED KINGDOM - DECEMBER 17: Madame Tussauds unveil new wax figures for Brad Pitt and Angelina Jolie ahead of Brad's 50th birthday on December 18th at Madame Tussauds on December 17, 2013 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Statuile de ceară dedicate actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt au fost separate, a anunțat Muzeul Madame Tussauds din Londra, după cuplul a anunțat că divorțează, relatează News.ro. Până acum nedespărțite, statuile au fost așezate la „o distanță rezonabilă” una de cealaltă.

Madame Tussauds Unveil New Wax Figures Of Brad Pitt And Angelina Jolie
Foto: Gulliver/Getty Images

„Am reacţionat foarte repede, după vestea de ieri despre despărţirea actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt şi planurile lor de a divorţa, reflectând separarea lor în muzeul nostru, Statuile din ceară ale cuplului, care au fost inaugurate în 2013, au fost despărţite, iar acum sunt expuse la o distanţă rezonabilă una de cealaltă. Angelina îi ţine companie lui Nicole Kidman, iar Brad Pitt este alături de colegul lui din distribuţia mai multor filme, Morgan Freeman”, a declarat purtătorul de cuvânt al muzeului Madame Tussauds din Londra.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele de divorț la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul „Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri