Sari la conținut

Angelina Jolie: Lui Brad Pitt îi e teamă că va afla toată lumea adevărul

Actriţa americană Angelina Jolie a acceptat - la cererea lui Brad Pitt - ca documentele lor de divorţ şi cele aferente custodiei celor şase copii pe care îi au împreună cele două vedete hollywoodiene să rămână sigilate, relatează contactmusic.com. Totuși, în instanță, actrița a declarat că fostului ei soț îi este teamă „că publicul va afla adevărul”. 

Angelina Jolie Brad Pitt GettyImages-76920820 crop

Foto: Gulliver/ Getty Images

Reacția actriței a venit după ce Brad Pitt a declarat că ea a făcut publice informații care ar putea dăuna copiilor minori ai cuplului. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în luna septembrie şi au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor în luna noiembrie. Detalii despre acea înţelegere au apărut la scurt timp după aceea în presă şi au dezvăluit că Angelina Jolie a primit custodie unică, în timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizită sub supravegherea unui psiholog, conform News.ro.

Un judecător a semnat acel acord în luna decembrie şi, după câteva zile, Brad Pitt a introdus în instanţă o procedură de urgenţă prin care a solicitat sigilarea documentelor, afirmând că dezvăluirea unor astfel de detalii ar dăuna copiilor minori ai cuplului, însă un judecător a respins judecarea cauzei în regim de urgenţă. 

Brad Pitt a introdus o nouă moţiune la finalul lunii decembrie şi presa americană afirmă că Angelina Jolie a fost de acord cu sigilarea documentelor şi a tututor informaţiilor aferente cazului, pentru ca acestea să nu fie dezvăluite în public, potrivit TMZ.com.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului. 

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI.

După o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt dorea să obţină custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Pe aceeași temă