Video. Moment bizar la Grammy. Reacția cântăreței Lorde după reprezentația lui Pink

Data actualizării: Data publicării:
colaj pink lorde grammy
FOTO: Gulliver/ Getty Images / Twitter

Lorde nu a cântat pe scena premiilor Grammy 2018, însă și-a făcut prezența cunoscută din cauza reacției pe care a avut-o după reprezentația lui Pink.

colaj pink lorde grammy
FOTO: Gulliver/ Getty Images / Twitter

Cântăreața din Noua Zeelandă a părut neimpresionată de spectacolul oferit de Pink pe scenă, la cele mai mari premii muzicale.

Pink și-a obișnuit spectatorii cu performanțe acrobatice și ținute excentrice, însă anul acesta, artista americană a renunțat la coregrafii sofisticate și a purtat un tricou alb și o pereche de blugi, în timp ce a cântat melodia „Wild Hearts Can't Be Broken”, potrivit metro.co.uk.

Cu toate că majoritatea spectatorilor au aplaudat-o pe Pink, care a fost acompaniată și de un traducător al limbajului mimico-gestual, Lorde nu a schițat nici urmă de entuziam, ba chiar părea supărată și a aplaudat-o foarte discret pe artista de 38 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe de altă parte, Lorde părea excesiv de încântată de reprezentația Rihannei.

Reacțiile pe Twitter nu au întârziat să apară:

„De ce e Lorde atât de enervată după show-ul lui Pink?”, scrie un internaut.

„Lorde ți-am văzut fața plictisită. Pari puțin amețită după reprezentația lui Pink”, adaugă alt utilizator Twitter.

Albumul „Melodrama” al lui Lorde a fost nominalizat la categoria albumul anului, alături de Childish Gambino („Awaken, My Love!”), Jay-Z („4:44”), Kendrick Lamar („Damn”) și „24K Magic” al lui Bruno Mars. Acesta din urmă a fost desemnat câștigător la această categorie.

Bruno Mars a câştigat şapte trofee la cea de-a 60-a ediţie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun cântec al anului şi înregistrarea anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri