Woody Allen îl apără pe Luis Rubiales: „Nu a violat-o, a fost doar un sărut prietenesc.”

Data publicării:
woody allen la veneția 2023
Woody Allen, fotografiat la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, pe 4 septembrie 2023. Sursa foto: Profimedia Images

Woody Allen a făcut o declarație controversată luni, într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo. Regizorul american a făcut referire la gestul lui Luis Rubiales, care a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso la decernarea Cupei Mondiale feminine la fotbal, informează News.ro.

Invitat de cotidianul spaniol El Mundo să prezinte „Coup de chance”, cel de-al 50-lea film al carierei sale, regizorul american Woody Allen a evocat incidentul denumit momentul Me Too din fotbalul spaniol şi l-a apărat pe preşedintele suspendat al federaţiei Spaniole de Fotbal, printr-un comentariu în care faptele erau prezentate ca și cum nu ar fi fost grave.

„Este greu de imaginat că o persoană îşi poate pierde locul de muncă pentru un sărut în public”, s-a indignat regizorul. „Nu a violat-o, a fost doar un sărut prietenesc. Ce e în neregulă cu asta?”, a declarat Woody Allen.

Regizorul american a fost acuzat în anii trecuţi de agresiune sexuală asupra fiicei sale adoptive Dylan, fapte care au inspirat și o miniserie HBO, lucru pe care Woody Allen l-a negat mereu.

Iker Casillas sau David de Gea şi-au arătat sprijinul pentru Jennifer Hermoso, iar Borja Iglesias, atacantul de la Betis Sevilla, a refuzat să mai joace pentru echipa naţională atâta vreme cât Rubiales este preşedintele Federaţiei, mişcare urmată de întreaga echipă campioană mondială feminină. Ministrul spaniol al Muncii a cerut, de asemenea, măsuri stricte împotriva lui Luis Rubiales.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri