Ploile cuprind o mare parte a țării. Cum va fi vremea în zilele următoare

Data actualizării: Data publicării:
ploaie bucuresti trafic
În București suntașteptate ploi și vânt puternic FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Vremea tipică de toamnă, cu nori mulți și ploaie mocănească, va cuprinde toată țara în cursul acestei săptămâni. Iată cum va fi atmosfera până în prag de weekend.

Marți, valorile termice vor fi potrivite pentru finalul lunii septembrie și se vor opri la 25 de grade Celsius. Norii vor fi numeroși, iar ploi locale vor apărea în vest, în sud și doar izolat în restul țării. Noaptea, va ploua mai ales în nord-vest și în sud-est, iar cantitățile de apă pot ajunge la 15 l/mp.

Mijlocul săptămânii va veni cu vreme închisă în cea mai mare parte a țării și, din loc în loc, aversele vor fi consistente. Vineri, va ploua la munte, dar și în nordul, în centrul și în estul țării, iar vântul va avea intensificări pe creste și, trecător, în regiunile estice. Temperaturile vor fi plăcute atât ziua, cât și noaptea.

În București, trecător va ploua slab pe parcursul zilei de astăzi, dar temperaturile vor reuși să urce până la 22, poate chiar 23 de grade Celsius. Vântul va adia ușor, iar presiunea aerului va rămâne mai mică față de cea confortabilă.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri