Schimbare radicală a vremii. Se întoarce iarna

Data publicării:
Freezing Temperatures Continue To Grip The Country
Foto: Guliver/Getty Images

Vremea se schimbă de duminică în toată ţara, după ce sâmbătă am avut parte de o zi ca de primăvară. Se întorc ploile, lapoviţa şi chiar ninsorile, iar temperaturile vor scădea simţitor.


De luni, vremea se răceşte şi mai mult faţă de duminică, iar frigul va persista toată săptămâna. Meteorologii spun că spre finalul săptămânii viitoare se aşteaptă la un nou episod de ger, inclusiv în Bucureşti.

Se va înregistra o răcire la scara întregii ţări, a anunţat la Digi24 meteorologul Viorica Dima. „De luni şi pe tot parcursul săptămânii care urmează, valorile de temperatură vor fi în limitele normale pentru luna februarie, respectiv zero grade, minus 2 grade în nordul Moldovei şi cam 6-7 grade în partea de sud şi de vest. În Bucureşti, chiar uşor mai rece. Pe parcursul nopţilor - valori termice uşor negative până spre weekendul viitor, când există semnale că temperaturile vor scădea semnificativ. Nopţile vor deveni geroase în toate regiunile ţării, undeva la minus 10 grade, chiar mai scăzute în nord şi în depresiunile din vestul Transilvaniei. Valuri succesive de ninsori la munte, lapoviţe pe la deal şi precipitaţii mixte în zonele de câmpie se vor consemna pe parcursul întregii săptămâni”, a detaliat meteorologul.

Urmăriți-i explicațiile complete în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri