Maria Gabriela Horga, deputat liberal: PNL nu a fugit niciodată de răspunderea guvernării. Misiunea noului guvern nu este deloc ușoară

Data actualizării: Data publicării:
Deputatul liberal Maria Gabriela Horga
Deputatul liberal Maria Gabriela Horga. FOTO: Facebook/ Maria Gabriela Horga

Deputatul liberal Maria Gabriela Horga spune că „PNL nu a fugit niciodată de răspunderea guvernării” și că „Guvernul Ciucă a realizat investiții record în economie, într-o perioadă extrem de complicată la nivel mondial”. Ea a mai adăugat că „misiunea noului guvern nu este deloc ușoară”.

„Miniștrii propuși de PNL și-au preluat mandatele după ce am acordat în Parlament votul de învestitură pentru noul guvern, iar membrii Executivului au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Partidul Naţional Liberal nu a fugit niciodată de răspunderea guvernării și, în ultimii ani de zile, am făcut tot ce a depins de noi pentru ca românii să traverseze cât mai ușor crizele succesive, provocate de pandemie și de război. Să nu uităm că Guvernul Nicolae Ciucă a realizat investiții record în economie, chiar într-o perioadă extrem de complicată la nivel mondial”, a mai explicat Horga.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deputatul liberal a adăugat că „PNL rămâne la guvernare cu obiective clare”.

„PNL rămâne la guvernare cu obiective clare, dintre care menționez: susținerea mediului de afaceri, păstrarea cotei unice, angajamentul de a nu introduce taxe și impozite noi, reducerea fiscalității pe muncă, creșterea veniturilor românilor, înființarea de noi locuri de muncă, investiții în infrastructură, inclusiv în zona rurală, îndeplinirea reformelor din PNRR”, a mai spus ea.

De asemenea, Maria Gabriela Horoga a mai menționat faptul că „misiunea noului guvern nu este deloc ușoară”, dar că „PNL a promovat tot timpul acele măsuri care sunt sustenabile din punct de vedere financiar”.

Tot Horga a mai spus că se bucură că PNL a propus patru femei pentru a face parte din guvern.

„Este un semnal clar că sunt luate în serios promisiunile de promovare a femeilor în funcții de decizie”, a conchis ea.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri