Ministrul Energiei Sebastian Burduja a vorbit studenților de la Harvard

Data actualizării: Data publicării:
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja, ministrul Energiei. Foto Facebook

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, s-a întors în sala de clasă, la Harvard, însă nu în calitate de student, ci ca vorbitor în cadrul cursului "Energie, tranziție energetică și geopolitică", susținut de profesorul universitar Meghan O'Sullivan. Ministrul a vorbit despre rolul României în prima linie a tranziției energetice în Europa, iar doi studenți i-au prezentat soluțiile pe care le propun pentru energia viitorului.

"După 13 ani, m-am întors în sala de clasă de la Harvard. Nu ca student, ci ca vorbitor în cadrul cursului de excepție al Prof. Univ. Dr. Meghan O’Sullivan: «Energie, tranziție energetică și geopolitică», cel mai popular de la Harvard Kennedy School semestrul acesta. Am vorbit despre rolul României în prima linie a tranziției energetice în Europa, iar doi studenți mi-au prezentat soluțiile lor pentru energia viitorului. O mare onoare și prilej de încărcare a bateriilor cu inteligența unor lideri în devenire, de anvergură globală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astăzi voi fi vorbitor în cadrul prestigioasei Harvard European Conference. Sunt primul demnitar român invitat aici. Participă aici, între alți vorbitori: Maroš Šefčovič, Vicepreședintele Comisiei Europene, comisarii europeni Paolo Gentiloni și Elisa Ferreira, Radoslaw Sikorski și Péter Szijjártó, miniștri de externe ai Poloniei și Ungariei, Laurence Boone, ministrul francez pentru afaceri europene.

Înainte, împreună!", a transmis Sebastian Burduja.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri