Replica lui CTP pentru Ilie Năstase: Să stea liniștit! N-o să scot niciun cuvânt, dacă sare fileul înaintea mea

Data actualizării: Data publicării:
Ilie nastase
Ilie Năstase FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Ilie Năstase, vineri seara, la Digi24, după ce fostul tenismen, indignat de un articol scris de gazetar despre Diego Maradona, își exprimase temeri că probabil și la moartea sa îi va face un portret nefavorabil. 

Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbeşti în asemenea hal despre Diego Maradona? Acestui om, dacă-i pui două coarne, este Diavolul în persoană. El jignește pe toată lumea, pe toţi sportivii noştri mari. Voi vă daţi seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost nr.1 în tenis și atât, iar apoi o să-și dea drumul veninului din el asupra mea?” - a declarat Ilie Năstase.

Sunt cuvintele „unui mare jucător de tenis”, după cum a precizat CTP, care a reprodus citatul în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Mesajul transmis de CTP lui Ilie Năstase este scurt și clar: „Nu am a-i spune, aici, în emisiune - nu lui Ilie, că nu mai pot să-i spun Ilie - domnului Ilie Năstase decât: să stea liniștit, pentru că un individ atât de înspăimântător ca mine și de detestabil, cum mă vede domnia sa, n-o să scoată niciun cuvânt. Nimic! Nada! Dacă Ilie Năstase sare fileul, dacă se întâmplă să sară fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt cu această întâmplare!”

Citiți și:  CTP, la moartea lui Maradona: Vreți să plâng pentru un om care a trișat continuu în sport?!

Partenerii noștri