Sari la conținut

Aşteaptă o nouă decizie

 

UPDATE

 Judecătorii Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis azi ca fostul deputat PSD, precum şi  Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Aceştia au fost arestaţi preventiv la sfârşitul lunii octombrie,  în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Măsura a fost contestată de Hrebenciuc, însă decizia instanţei este definitivă. În arestul Poliţiei Braşov va rămâne şi Gheorghe Paltin Sturdza considerat principalul beneficiar al celor 43 de mii de hectare de pădure.

Zi importantă pentru fostul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, şi fiul său, Andrei Hrebenciuc.

Cei doi află dacă vor fi sau nu eliberaţi din arestul Poliţiei Braşov. Judecătorii Înaltei Curţi de Casatţe si Justiţie vor decide dacă fostului deputat Viorel Hrebenciuc i se prelungeşte sau nu mandatul de arestare preventivă.

Acesta a fost arestat pentru 30 de zile, la sfârşitul lunii octombrie, fiind urmărit penal în dosarul retrocedărilor de păduri. Măsura a fost contestată de Viorel Hrebenciuc, iar decizia pe care instanţa supremă o va lua astăzi este definitivă.

În arestul Poliţiei Braşov este şi Andrei Hrebenciuc, fiul său, care de asemenea aşteaptă o decizie de eliberare.

Tot astăzi, magistraţii instanţei supreme vor decide dacă prelungesc sau nu şi mandatul de arestare al lui Gheorghe Paltin Sturza, considerat principalul beneficiar al celor 43 de mii de hectare de pădure.