BASCHET. Start de sezon pentru Olimpia

Data publicării:
BASCHET OLIMPIA

Perioada de pregătire a braşovencelor a cuprins şi patru meciuri de verificare, din care elevele lui Dan Calancea au câştigat trei. Singura înfrângere a venit în faţa campioanei României, ICIM Arad, după un meci echilibrat.

"Pentru mine cele mai importante nu au fost rezultatele din aceste jocuri, am urmărit totuşi ca şi rezultatele să fie pozitivet. Am vrut să mă conving de potenţialul jucătoarelor, să ne obişnuim mai mult unii cu alţii. Pentru a crea o echipă care să corespundă cerinţelor primei ligi, trebuie să existe o chimie perfectă",  afirmă Dan Calancea - antrenor CSU Olimpia Braşov

În lotul studentelor pentru acest sezon se găsesc cinci junioare, provenite din pepiniera clubului, dar şi o serie de jucătoare venite în acestă vară. Kovacevic , Dewitt, Erak, Bucevac sau Haas sunt o parte din numele noi, din lotul pregătit de Dan Calancea pentru sezonul 2013-2014.

Obiectivul braşovencelor pentru acest sezon este accederea în play-off-ul campionatului şi un parcurs cât mai lung în Cupa României. Primul meci din campionat, cu BC Alexandria, are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Intrarea este liberă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri