Biblioteca din service-ul auto

Data publicării:
BIBLIOTECA SERVICE

Cei care ajung cu maşina la service pentru reparaţii, pot răsfoi filele unei cărţi, în timp ce aşteaptă ca maşina să fie gata. Cărţile au mare succes printre clienţi.

"În loc să stai aici să butonezi mobilul cum face toată lumea în ziua de azi, poţi să citeşti o carte, aflii lucruri noi, mi se pare o idee foarte tare, unică în Braşov", a spus un şofer. 

Cei care ajung cu maşina la service pentru reparaţii, pot răsfoi filele unei cărţi, în timp ce aşteaptă ca maşina să fie gata. Cărţile au mare succes printre clienţi.

"Este locul în care te aştepţi cel mai puţin să găseşti un strop de cultură. De obicei aici la service-uri oameni murdari, agitaţi, supăraţi că li s-a stricat maşina, sau că trebuie să repare vreo maşină", adaugă un alt şofer.

Proprietarul service-ului auto din Braşov a amenajat mini-bibioletca cu 50 de volume, însă doreşte ca pe viitor să o extindă. Şi clienţii sunt invitaţi să aducă volume de cărţi ca să completeze biblioteca inedită.

"Clientul vine în service, ne spune ce problemă are la maşină. În timp ce noi ne ocupăm de maşină clientul poate să stea să citească aici, sau poate să ia cartea acasă ca şi schimb şi să o aducă când consideră el că e momentul", susţine Paul Rădulescu, manager service. 

Deschiderea bibliotecii în atelierul auto a pornit de la campania "Cărţile pe faţă", lansată de un antreprenor din Cluj-Napoca. Campania promovează cititul în locuri mai puţin obişnuite, pentru creşterea creativităţii oamenilor.

"Dacă dai o carte la schimb unui client, îi demonstrezi că maşina oricât ar fi ea de frumoasă nu te poate duce în locuri, în stări şi în lumi în care te poate duce o carte", spune  Victor Miron, antreprenor.

Până acum în Braşov acesta este singurul service dotat cu o bibliotecă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri