De la idee, la afacere. 24 de studenţi au învăţat secretele antreprenoriatului

Data publicării:
IDEE

Prezentarea! Acesta a fost primul pas pentru echipa care a reuşit să primească o parte din fondurile pentru dezvoltarea afacerii. Spălătoria "CeaWASHescu pentru studenţi", aşa se numeste afacerea iniţiată de tinerii antreprenori. Chiar dacă membrii echipei sunt din oraşe diferite, acest lucru nu i-a împiedicat să îşi pună la comun ideile. "Am observat că este o nevoie în Bucureşti şi în mai toate oraşele unde există studenţi, de acest serviciu. Eram destul de surprinşi că nu există. Apoi am început să facem un research pe piaţă, să ne dăm seama de ce nu există chestia asta şi cum am putea să venim noi cu ea, astfel încât chiar să prindă", afirmă Sorina Comşa, membrul echipei câştigătoare. 

Convinşi de posibilitatea de realizare a ideii de afaceri a studenţilor, investitorii şi antreprenorii au fost foarte receptivi şi vor să îi susţină.

Ceea ce a contat cel mai mult, pentru desemnarea câştigătorilor, a fost originalitatea şi gradul de dezvoltare în plan real, al proiectelor.

Proiectul "Start me up" s-a desfăşurat în perioada 21-26 iulie, iar în cadrul programului, studenţii au avut posibilitatea de a învăţa cum să devină antreprenori, cum să pună bazele unei afaceri şi cum să vândă un produs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri