FC Brașov, pe marginea prăpastiei

Data publicării:
FC BRASOV

La capătul unui sezon cenușiu presărat cu probleme financiare uriașe și un management defectuos, galben-negrii retrogradează și lasă multe semne de întrebare asupra viitorului clubului. Partida cu Gaz Metan, încheiată nedecis, 0 la 0, din ultima rundă, a fost atipică. Stegarii aveau șansa salvării doar printr-o minune, în care nu au crezut.

"Presiunea a fost atât de mare și încă odată spun că nu numai cu acest joc am retrogradat. Am avut atâtea oportunități să nu depindem de acest joc. Nu am profitat de ele, nu am fost suficient de abili și de pragmatici și am ajuns să depindem de un joc în ultima etapă, plus de un alt rezultat", a spus Adrian Szabo - antrenor FC Brașov.

Trecând peste amărăciunea unei retrogradări, viitorul este unul sumbru sub Tâmpa. Clubul se află în proces de insolvență, iar ieșirea este afectată foarte tare de faptul că stegarii nu vor putea oferii garanți în baza banilor din drepturile de televizare. La prima echipă, gruparea galben-neagră practic nu mai are jucători pe care să se bazeze după acestă retrogradare.

"Probabil pentru mulți dintre noi, viața merge înainte, cu siguranță de mâine de poimâine ne vom căuta alte echipe. Vorba unui antrenor, am rămas fără servici. Pentru mine fotbalul nu se termină aici", a spus Marian Constantinescu - jucător FC Brașov.

În aceste condiții viitorul clubului depinde doar de disponibilitatea financiară a conducerii de a plătii restanțele și de a demara un proces prin care FC Brașov să poată lua startul măcar în Liga a doua. În caz contrat, orașul Brașov ar putea rămâne la finalul acestui sezon fără nicio echipă în primele 4 eșaloane.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Răzvan Rădache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri