Sari la conținut

FOTBAL. Antrenor nou pentru FC Braşov

Pentru ultima partidă din acest sezon, deplasarea de la Mediaş cu Gaz Metan, antrenor rămâne Adrian Szabo. Tehnicianul stegarilor nu s-a arărat surprins de numitrea antrenorului ceh pe banca braşovenilor.

"Nu pot să spun că este corectă, dar poate este bine venită. De ce să ne ascundem, cel puţin aşa gândesc eu, dacă echipa nu merge este clar că şi noi antrenorii, sau eu în mod special, am avut parte de vină", a spus Adrian Szabo - antrenor FC Braşov.

Dusan Uhrin Jr. revine pentru a patra oară pe banca unei echipe din Liga 1. Tehnicianul ceh, demis în toamnă de la Viktoria Plzen, s-a înţeles verbal cu patronul Ioan Neculaie asupra preluării echipei.

„Mă bucur că am reuşit să batem palma cu Dusan Uhrin jr. pentru că era nevoie de un antrenor de top, iar el are un astfel de profil. Am purtat o discuţie cu el împreună cu patronul Ioan Neculaie şi avem încredere că lucrurile se vor schimba la FC Braşov. Dusan Uhrin jr. cunoaşte fotbalul românesc pentru că a mai fost la echipe din ţară şi sigur va face treabă bună la noi" a declarat directorul general al FC Braşov Constantin Zotta.

Antrenorul de 47 de ani le-a mai antrenat în Liga 1 pe Poli Timișoara, în două rânduri, și pe CFR Cluj, în ultimii șapte ani. Ulterior, Dusan Uhrin Jr. le-a mai pregătit pe Dinamo Tbilisi și Viktoria Plzen, fiind demis de fiecare dată după ce a fost eliminat din Cupele Europene de echipele din România, Steaua și Petrolul.