FOTBAL. Corona termină anul pe ultimul loc

Data publicării:
CORONA 251213

Sărbătorile de iarnă nu i-au găsit în cea mai bună situaţie pe conducătorii galben-albaştrilor.

Nu este un motiv de bucurie pentru noi, nu ştim practic în retur ce se va mai întâmpla, pentru că foarte mulţi jucători îşi vor rezilia contractul. La unii le-am reziliat noi contractul, mai vor şi alţii să plece. Nu oprim pe nimeni" a declarat Nae Manea, manager Corona Brașov.

Deşi presa centrală a dat ca sigură trecerea lui Nae Manea la conducerea celor de la Rapid Bucureşti, lucrurile nu sunt aşa de simple. Se pare că actualul conducător al Coronei nu vrea să plece cu mâna goală de sub Tâmpa şi încearcă să ia cu el puţinii fotbalişti care au confirmat în primele 19 etape. În schimb, actualul antrenor al Coronei, îşi doreşte să rămâna la Braşov, însă ajutat de un nou proiect.

În acest moment, cuvântul de ordine la club este reorganizarea. Şi când spun reorganizare mă refer la staf-ful administrativ, la tot ce înseamnă staff tehnic şi jucători. Eu îmi doresc să rămân la club, să continui ce am început. O să vedem ce jucători vor rămâne, ce perspective sunt", spune  Ionel Gane, antrenor Corona Braşov.

Reunirea Coronei este programată pentru 10 ianuarie iar următoarea perioadă de pregătire se va face la baza proprie până la definitivarea lotului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri