FOTBAL. Deplasare grea pentru Corona

Data publicării:
CORONA FOTBAL

Ultima clasată în Liga I are o deplasare foartea grea la Galaţi, acolo unde campioana Steaua Bucureşti a reuşit cu greu o remiză, etapa trecută. Nici moldovenii nu trec printr-o perioadă foarte bună, ocupând primul loc retrogradabil în acest moment, astfel că partida va fi una de foc pentru braşoveni.

"Începem returul cu un meci foarte greu decisiv pentru noi, pentru că întâlnim în acest meci o echipă care are 15 puncte, au făcut meci bun cu Steaua, nu trec nici ei printr-o perioadă foarte bună pentru moment", declară Ionel Gane, antrenor Corona Braşov.

Printre evoluţii slabe şi vocile care contestă din ce în ce mai tare sumele investite la clubul braşovean, puţinii jucătorii care au confirmat în acest tur de campionat speră să prindă transferuri cât mai bune în acestă iarnă. Dinamo este prima echipa interesată de un eventual transfer al lui Sergiu Buş.

Buş a marcat şase goluri în tricoul braşovenilor şi mai are contract cu echipa pregătită de Ionel Gane până la finalul sezonului. Pentru meciul de la Galaţi antrenorul Coronei nu se poate baza pe Coman, Brata şi Braganca, accidentaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri