Sari la conținut

FOTBAL. Echipa lui G. Hagi a învins la Braşov

Partida a fost la un pas să nu se dispute din cauza zăpezii care a acoperit terenul de joc. În cele din urmă, cu o întârziere de o oră, arbitrul Marian Balaci a fluierat începutul meciului, după ce aproximativ 200 de fani, juniori ai clubului braşovean şi ziariştri, au ajutat la curăţarea zăpezii.

FC Viitorul a deschis scorul în minutul 25, prin Mitriţă, care a marcat cu un şut din interiorul careului, însă gazdele au egalat şapte minute mai târziu, graţie reuşitei lui Aganovic.

Oaspeţii au revenit în avantaj la ultima fază a primei reprize, când Bonilla a speculat eroarea lui Diogo Santos şi trimis mingea în poarta goală, după ce l-a driblat şi pe portarul braşovenilor. În minutele de prelungire, Aganovic a şutat puţin pe lângă poartă, ratând şansa de a restabili egalitatea. La faza imediat următoare, oaspeţii au obţinut un penalty, iar Mitrea a transformat şi a stabilit rezultatul final.

În urma acestei înfrângeri, FC Braşov a coborât pe locul 10 în clasament, iar în ultima etapă din acest an întâlneşte în deplasare Gaz Metan Mediaş.