FOTBAL. Înfrângere la limită pentru Corona Braşov

Data publicării:
MANEA LA RAPID

Pe un teren îmbimbat de apă, fosta campioană a Ligii I a deschis scorul prin nigerianul Chuka. Batin putea face 2-0 în finalul primei reprize, dar portarul Marc a respins lovitura de cap a atacantului CFR-ist. Oaspeţii au prins curaj în repriza a doua, iar eforturile ofensive le-au fost răsplătite cu patru minute înainte de fluierul final. Corona a primit penalty după un henţ, în careu, al lui Djokovici. Neacşa şi-a asumat misiunea de a transforma lovitura de pedeapsă, dar Mincă a apărat execuţia slabă a tânărului mijlocaş.

În momentul executării penalty-ului, trei jucători ai gazdelor intraseră deja în suprafaţa de pedepsă, însă arbitrului George Găman i-a lipsit curajul de a dicta repetarea. Tade a avut şansa unui 2-0, departe de realitatea din teren în final, dar Marc şi-a făcut încă o dată datoria în poarta oaspeţilor.

Braşovenii rămân cu un singur punct în clasament şi se pregătesc de trei săptămâni de pauză tensionate. Prima mişcare va avea loc la nivelul băncii tehnice, acolo unde antrenorul Nae Manea va fi înlocuit cu Marin Barbu, iar Paul Enache va ocupa funcţia de director sportiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri