FOTBAL. Prima victorie în sezon pentru Corona

Data publicării:
CORONA VICTORIE 240913

De altfel, prima repriză a fost controlată de elevii lui Ionel Gane, însă Aguirre, Neacşa sau Braganca nu au mai găsit drumul spre gol în situaţii favorabile. Repriza secundă i-a adus la cârma jocului pe băcăuani, care au ratat pe finalul meciului mai multe ocazii importante. Din primul 11 trimis de Gane în teren au făcut parte mai mulţi jucători care au evolaut mai puţin în meciurile din campionat.

"O primă victorie muncită, sunt bucuros şi i-am felicitat pe băieţi pentru că este prima victorie oficială în acest sezon.  Chiar dacă este în Cupă, este foarte importantă pentru noi ca moral şi ca stare de spirit", declară Ionel Gane - antrenor Corona Braşov.

Deşi au câştigat acest tur din Cupa României, jocul braşovenilor lasă în continuare de dorit. Corona va reveni în Liga I, unde întâlneşte, pe teren propriu, fostul lider din Liga I, FC Botoşani. Pentru acestă partidă, Gane nu se va putea baza pe căpitanul Răzvan Dâbea, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Disputa Corona Braşov - FC Botoşani are loc duminică, 29 septembrie de la ora 17.00 şi este transmisă, în direct, de DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri