Sari la conținut

FOTBAL. Start dificil în Liga I pentru FC Braşov

După duelul cu trupa pregătită de Răzvan Lucescu, braşovenii dau peste un alt fost tehnicial al galben-negrilor, Daniel Isăilă când în etapa a doua se deplasează la Giurgiu pentru meciul cu Astra. Meciurile primei etape se vor juca între 25 şi 28 iulie.

"Suntem conştienţi că ne aşteaptă un campionat infernal, dar datoria noastră este să ne pregătim exemplar pentru fiecare meci. Debutul este foarte dificil pentru că întâlnim două dintre echipele care se vor lupta la titlu anul acesta, dar noi ne-am mobilizat mereu foarte bine împotriva formaţiilor importante", a declarat Constantin Zotta - director general FC Braşov.

Înaintea ţintarului din Liga 1, s-au stabilit şi partidele din Cupa Ligii. Competiţia reînfiinţată începând cu 2014-2015 va debuta pe 16 iulie, cu meciurile dintre nou-promovatele în Liga 1. În următoarea fază a competiţiei FC Braşov va întâlni Astra Ploieşti pe 18 sau 19 iulie. Meciurile vor fi după sistemul eliminatoriu şi doar semifinalele se vor disputa tur-retur. Între timp, în cantonamentul din Slovenia al stegarilor este aşteptat şi fundaşul stânga, Daniel Brana, care a evoluat sezonul trecut pentru Ceahlăul Piatra Neamţ.