FOTBAL. Oferte pentru jucători

Data publicării:
JUCATORI SEPSI

Cu o singură etapă rămasă de disputat până la finaul anului, Sepsi Sf. Gheorghe este revelaţia acestui sezon din Liga I. Formaţia pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 5 cu 30 de puncte acumulate, loc ce asigură în acest moment prezenţa în play-off.

Prestaţiile bune din acest campionat au atras atenţia multor echipe pentru jucătorii importanţi ai covăsnenilor iar clubul va hotărâ în ce condiţii vor pleca jucători precum Adrian Rus sau Florin Ştefan, calificaţi alături de echipa naţională sub 21 de ani la Campionatul European.

"În momentul de faţă nu putem să spunem un preţ real pentru cei doi jucători. Urmează încă 6 luni şi se va vedea şi mai bine valoarea celor doi jucători. Nu suntem încă în play-off şi urmează şi europenele. Examenul final ei nu l-au dat", Janos Bokor - director sportiv Sepsi Sf. Gheorghe.

De pe lista jucătorilor ce au impresionat nu lipseşte golgheterul echipei, Ibrahima Tandia.

"Tandia este un jucător bun, foarte bun pentru nivelul campionatului nostru. Şi pentru el sunt tatonări, în momentul de faţă sunt interese de la cluburi din străinătate. Şi lui i-am explicat, am vorbit, încearcă să dai ce e mai bun din tine fiindcă nu o sa îţi stăm în cale, dacă vine o ofertă concretă pentru tine, vrem să mergi şi tu la mai bine", Janos Bokor - director sportiv Sepsi Sf. Gheorghe

Fără Tandia, suspendat, Sepsi Sf. Gheorghe întâlneşte în ultimul meci din acest an Concordia Chiajna vineri, 21 decembrie, de la ora 20.00, în direct la DigiSport.

Redactor: Adrian Susanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri