Sari la conținut

FOTBAL. Victorie cu 6-0 pentru Petrolul 

Cu echipa din liga secundă, Unirea Tărlungeni, căpitanul Benga a deschis scorul. Tot el a oferit assist-ul şi la golul secund, marcat de Toto Tamuz. Varga şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor imediat după pauză. A fost 4-0 pentru Petrolul în minutul 78. Abia intrat pe teren, Milinceanu a înscris la prima atingere. Fostul atacant al Universităţii Cluj, Lemnaru, a făcut 5-0, iar Tamuz a realizat dubla în ultimul minut şi a închis tabela la 6-0.

"Problema noastră este în campionat. Se vede că este diferenţă destul de mare între cele două nivele", Valentin Lemnaru - jucător Petrolul Ploieşti 

"Ne aşteptam să luăm o revanşă după meciurile din campionat, am intrat foarte bine montaţi şi am reuşit să facem o diferenţă destul de mare", Alexandru Benga - jucător Petrolul Ploieşti.

"Văd că nu ieşim din starea asta de letargie, probabil jucătorii au venit în plimbare la Tărlungeni, dar cum au venit în plimbare aşa o să şi plece acasă. La ora asta cu orice risc, chiar dacă joc cu mai mulţi copii tineri, chiar dacă joc cu juniori, o să mai aducem jucători pe parcurs pentru că văd că ce avem acum nu putem să facem trei puncte", a spus Daniel Bona - antrenor Unirea Tărlungeni.

Pentru Petrolul urmează în Liga 1 partida din deplasare cu Viitorul, transmisă în direct de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:00.

Pe aceeași temă