Sari la conținut

HANDBAL. Oana Bondar, prima mutare la Corona

Handbalista de 28 de ani a evoluat ultima dată pentru campioana HCM Baia Mare, dar şi-a încheiat contractul pe cale amiabilă şi a venit la Corona din postura de jucătoare liberă de contract. La Braşov, Bondar a semnat un contract valabil pe 3 ani.

"Mă bucur să mă aflu la Braşov, mă bucur că m-am întors acasă şi sperăm să facem un an foarte bun. Putem face faţă oricui, noi suntem românce şi ştim să luptăm, este problema fiecărei echipe ce strategie are, noi o să le ţinem piept tuturor", a declarat  Oana Bondar - jucătoare Corona Braşov .

Mutările la gruparea braşoveană sunt de aşteptat să continue şi în perioada următoare, printre ţintele Coronei sunt un portar şi o extremă. Din lotul vice-campioanei pentru noul sezon va lipsi Manuela Manda care a rămas însărcinată şi va lipsi de pe parchet în următoarele 12 luni.

Reunirea Coronei Braşov este programată pentru 7 iulie, după care handbalistele vor avea două cantonamente la munte şi la mare. În sezonul viitor de cupe europene, elevele lui Bogdan Burcea şi Vasile Curiţeanu vor evolua în Cupa EHF.