Sari la conținut

HOCHEI. Victorie convingătoare 

A fost cea mai bună prestaţie a galben-albaştrilor din acest sezon şi a venit în momentul potrivit, la doar o zi după eşecul usturător cu MAC Budapesta. Gazdele au început excelent şi au deschis scorul prin Mihaly după o acţiune construită de Zsolt Molnar. A fost 2 la 0 după golul superb reuşit de Daniel Trancă iar la prima pauză a fost 3 la 1 pentru gazde după un gol a lui Antal pentru HSC şi o nouă reuşită pentru Trancă. În repriza a doua a înscris doar Mihaly care a fructificat o dublă superioritate. În ultimele 20 de minute a înscris pentru gazde Zsok iar oaspeţii au închis tabela prin reuşita lui Biro.

"Luăm aceste puncte cu fericire și o să construim echipa în așa fel cum am jucat astăzi. Am mutat mai bine pucul, am patinat bine, am făcut fore-cheking", spune Otto Kerestesz - antrenor Corona Braşov.

Pentru Corona Braşov urmează două dueluri accesibile în Liga Naţională contra celor de la Sportul Studenţesc în acest weekend, iar lunea şi marţea viitoare, în Liga Mol, braşovenii vor întâlni grupările Debrecen şi Miskolc.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Pe aceeași temă