Hocheiştii revin pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI

Sezonul trecut, Corona a obţinut primul titlu din palmares, Cupa României, câştigată în faţa rivalei din Miecurea Ciuc. În acest sezon, ţinta braşovenilor este campionatul.  "Pregătirea de vară, făcută ca la carte, te face să ai un alt aplomb şi te face să visezi mult mai sus pe lângă anul trecut când n-a fost chiar cum a trebuit. Ne-am însuşit rateul pregătiri dar până la urmă a fost bine că ne-am atins obiectivul, câştigarea unui trofeu", Emilian Cernica - preşedinte secţie hochei Corona Braşov. 

Antrenorul Greg Lindqvist este mulţumit de pregătirea fizică din acestă vară şi crede că elevii săi pot concura, pe toate fronturile, în sezonul viitor. "Obiectivul nostru principal în acest sezon este câştigarea campionatului în România. Astfel Braşovul va ajunge la nivel internaţional şi poate juca în Cupa Continentală. Al doilea obiectiv este Cupa României şi a treia ţintă este Liga Mol", Greg Lindqvist - antrenor Corona Braşov.

Primul antrenament pe gheaţă al sezonului are loc miercuri, de la 11.30 şi este deschis şi publicului. Primele meciuri vor avea loc la jumătatea lunii august, când la Braşov se va desfăşura un turneu puternic, iar la start sunt aşteptaţi norvegienii de la Rosemborg, slovacii de la Nove Zamky şi campioana maghiară, Sapa Fehervar. Startul în Liga Mol, ediţia 2013-2014, are loc în septembrie, iar Corona începe în deplasare cu HC Miercurea Ciuc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri