Sari la conținut

Investitorii au ajuns la FC Braşov

Conduşi de Giovanni Pellegrini, delegatul grupului de investiţii Nilor Group LTD, italienii au ajuns la sediul galben-negrilor. Drumul până la o preluare a clubului braşovean este unul însă foarte lung.

"Pentru moment este devreme. Trebuie să analizăm documente, să venim cu avocat să vedem situaţiile. În mare se ştie situaţia clubului, 90% se ştie", Claudio Perduti - traducătorul investitorului.

Deşi sunt familiarizaţi cu greutăţile clubului braşovean şi banii nu reprezintă o problemă pentru grupul de investitori, misiunea de convingere că investiţia, în fotbalul braşovean este una rentabilă reprezintă provocarea pentru şefii stegarilor.

"Decizia de bază este a lui. El are mandat plin. Dar deja a fost în bancă pentru a asigura finanţare care vine cu nişte garanţii din străinătate. Din punct de vedere fincnaciar probleme sunt zero. Problema este să vedem dacă este posibil şi convenabil acest lucru", Claudio Perduti - traducătorul investitorului.

Nilor Group LTD este un grup de investiţii cu sediul fiscal în Anglia la Londra şi sediul operativ în Elveţia. Grupul deţine mai multe activităţi de minerit şi transporturi şi are un capital de 33 de milioane de lire sterline. Posibilii investitori vor asista mâine la meciul celor de la FC Braşov contra Unirii Tărlungeni. Partida are loc pe stadionul Tineretului la ora 11.00.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea