Ninsoarea a blocat traficul rutier

Data publicării:
DRUM BLOCAT 011013

Poliţiştii au instituit mai multe filtre şi au controlat ca fiecare maşină să aibă cauciucuri de iarnă. Cine a avut anvelope de vară a fost întors din drum.

Au fost însă şi şoferi pregătiţi de iarnă. "Am pus deja cauciucurile de iarnă, de săptămâna trecută", ne spune un şofer.

Traficul pe Drumurile Naţionale din Braşov înspre Cheia, Predeal, Bran, şi Sighişoara este restricţionat până când utilajele de deszăpezire vor curăţa drumul astfel încât să se poată circula. Până atunci şoferii vor fi obligaţi să-şi pună cauciucurile de iarnă.

"Conform prevederilor legale, autovehiculele care circulă pe drumurile publice acoperite cu gheaţă, zăpadă sau polei trebuie echipate cu cauciucuri de iarnă, indiferent de perioada anului", declară Liviu Naghi - purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov

În prezent circulaţia este întrerupta temporar pe DN1A, între Săcele şi limita cu judeţul Prahova şi pe DN73 între Bran şi limita cu judeţul Argeş. Probleme sunt şi pe DN73A între Predeal şi Râşnov şi pe DN2D, între Ojdula şi limita cu judeţul Vrancea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri