Sari la conținut

Primele oferte de Revelion. Mulţi hotelieri au lansat deja ofertele pentru iarnă

În Predeal, administratorii unui hotel de patru stele au pus deja la punct în detaliu prrogramul serii de Revelion si stiu precis cum va arata spectacolul de muzica si animatie pregatit pentru copiii oaspetilor, in noaptea dintre ani. La acest hotel, pachetele cu servicii de Revelion au fost concepute pentru perioade intre patru si cinci nopti.

"Pachetele de Revelion contin tarife începâand cu 340 si 450 de euro de persoană, acestea includ mic dejun, cina, masă festivă de Revelion şi brunch-ul de pe 1. Pentru petrecerea dintre ani, organizăm o petrecere surpriză, cu muzică live, tombolă şi jocuri de artificii", a spus  Sorin Măgureanu - şef recepţie hotel.

Agenţiile de turism au discounturi mari pentru rezervări ultratimpurii, cum sunt clasificate aceste oferte.

"Reducerile sunt până la 25% şi în acest moment sunt valabile până la sfârşitul lunii septembrie, până pe 30 pentru plata integrală. Se achită un avans de 30% la înscriere, iar diferenţa până la 30 septembrie. Deci practic am beneficia de cele mai bune oferte dacă am achiziţiona pachetul acum", a spus Daniela Voiculescu - directorul unei agenţii de turism.

Turiştii mai pretenţioşi se pot caza într-un hotel de patru stele, aflat pe drumul spre Poiana Braşov, ce poate fi închiriat pentru întreaga capacitate. Hotelul dispune de nouă camere.

"Anul acesta avem o ofertă specială din data de 30 decembrie până în data de 4 ianuarie, 5 nopţi de cazare, pachetul este de 7500 de euro pentru întreaga capacitate, cazare cu mic dejun", a declarat Rareş Horhocea - şef recepţie hotel.

Pentru zona Bran, turiştii care îşi fac rezervare din această lună plătesc 60 de lei de persoană pe noapte, pentru cazare într-o cameră dublă, în regim de demipensiune.