Ultima probă la bacalaureatul de toamnă

Data publicării:
BACALAUREAT

Ultima probă a bacalaureatului ar fi trebuit să fie cea mai uşoară, având în vedere că elevii au putut opta pentru materia pe care o stăpânesc cel mai bine. Majoritatea dintre candidaţi au ales biologia, iar subiectele, spun ei, au fost ușoare.

La ieşirea din sălile de examen l-am întâlnit pe Laurențiu Vlad, un absolvent care nu s-a prezentat la examenele din prima sesiune, pentru că n-a fost pregătit. "N-au avut timp de învățat, am fost ocupat cu altele, cu tinerețea mea", spune Laurenţiu. Acum, el speră să ia măcar nota 7.

La poarta centrelor de examinare au fost reprezentaţi şi reprezentanţi ai universităţilor private, care au împărţit pliante cu oferte educaţionale. Restanţierii însă, nu au fost prea interesaţi de oferte. "Feed-back-ul este destul de mic, încercăm să-i convingem că este bine să învețe", afirmă Raul Fântână, reprezentantul unei universităţi private din Braşov.

Rezultatele, la această probă a bacalaureatului, vor fi afișate luni, iar notele finale după contestații vor fi făcute publice pe 5 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri