Sari la conținut

Vacanţa la ţară. Pensiunile de 2 margarete au tariful de 150 de lei, iar cele 3 şi 4 margarete, 195 lei

Soţii Mann locuiesc în Germania de 40 de ani. Vin în fiecare an în România să-şi petreacă vacanţa, pentru că, spun ei, nimic nu se compară cu aerul puternic de la munte şi cu peisajele pe care le pot vedea aici. Sunt cazaţi la o pensiune din Moieciu unde profită de programul Vacanţa la ţară.

„Este o zonă deosebit de frumoasă. Mi.a plăcut foarte mult. Bine încă nu am apucat să vizităm, dar în drum venind încoace puteam să îmi dau seama ce zonă este. Acum sutn curioasă de ce se poate vedea aici", spune Krista Mann. 

„E un program care ne-a convenit nouă. Noi am venit pentru trei săptămâni în România, am văzut împrejurimile Sibiului şi am zis ce mai avem de văzut, ceva nou. Şi am venit aici", spune Walter Mann.

Fiecare pensiune care participă la program, oferă din partea casei micul dejun.

Încerc să îi primesc cu căldură, deci impactul cu o persoană agreabilă cred că este cel mai important să îţi petreci o mini-vacanţă", spune Daniela Sumedrea - proprietarul unei pensiuni.

„Tarifele sunt la pensiunile de 2 margarete de 150 de lei, 3 şi 4 margarete 195 şi 5 margarete 250 de lei, exceptând pe cei care vin prin agenţie că acolo este 15% pentru agenţie", precizează Daniela Terciu - reprezentant ANTREC Braşov

Programul Vacanţa la ţară este la cea de-a 24 -a ediţie şi se desfăşoară până pe data de 31 octombrie.

Pe aceeași temă