Sari la conținut

Fotbal. Steaua, amintire tristă pentru Valentin Lemnaru

Jucătorul celor de la "U" Cluj a suferit o leziune musculară în timpul partidei cu Aktobe, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"E o părere de rău, pentru că am spus că probabil m-am grăbit şi uite că a fost şi accidentarea asta. Poate dacă rămâneam aici, de la începutul campionatului, altfel decurgeau lucrurile. Dar asta este situaţia. Mai facem şi greşeli în viaţă. Pentru mine, transferul ăsta e ca şi cum nu s-ar fi efectuat", a afirmat fotbalistul.

Lucrurile au stat prost în Ghencea încă de la început pentru Valentin Lemnaru. La prima discuţie din vestiar cu antrenorul Costel Gâlcă, acesta i-a transmis că nu l-a dorit la echipă.

"Într-adevăr, nu mă aşteptam. Dar atunci, mi-am dat seama că eu am greşit, pentru că dacă apucam să discut cu dânsul înainte, cu siguranţă nu mai semnam cu Steaua. Dar mă bucur că a fost sincer cu mine", a spus Valentin Lemnaru.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani are acum alte planuri de viitor. După eşecul din Ghencea, fanii Universităţii Cluj l-au primit înapoi cu braţele deschise.

"Mi-aş dori să îmi închei cariera aici, pentru că la alte echipe din România, cu siguranţă nu voi mai juca. Un transfer în străinătate... m-ar ajuta doar dacă aş reuşi să înscriu cel puţin tot atâtea goluri câte am înscris, ceea ce anul ăsta nu ştiu dacă va mai fi posibil", a mai spus acesta.

Valentin Lemnaru a revenit pe teren chiar la meciul jucat de "U" împotriva Stelei, după o absenţă de 3 luni.