Handbal. "U" Jolidon, în cupele europene

Data publicării:
handbal fete-2

Clujencele au condus la pauză la 6 goluri diferenţa, 13-7, dar oaspetele au reechilibrat partida pe final. Mihaela Ani Senocico a fost şi de această dată cea mai bună jucătoare de la U Jolidon, cu 8 reuşite.

"Fericire maximă, vă daţi seama, a fost un an foarte greu pentru noi şi ne bucurăm că am terminat cu brio. Pentru noi e extraordinar şi ne bucurăm foarte mult", a declarat handbalista.

Horaţiu Paşca a preluat banca tehnică a Universităţii Jolidon vara trecută, când formaţia clujeană a pierdut nu mai puţin de 9 jucătoare.

"Mă bucur incredibil de mult pentru aceste fete, am trăit un sezon incredibil de greu, în care ne-am rugat la Dumnezeu să nu ne accidentăm, pentru că am avut şi un lot destul de redus numeric, însă extrem de inimos şi cât se poate de valoros. Am avut parte şi de o grămadă de alte lipsuri. Mă bucur foarte mult că a ieşit aşa şi probabil că cei care n-au crezut în noi se vor mai gândi de două ori", a declarat tehnicianul.

Performanţă este remarcabilă pentru jucătoarele de la "U" Jolidon, în condiţiile în care acestea sunt neplătite de mai multe luni. Începând din sezonul viitor, echipa de handbal feminin a Universităţii ar putea beneficia de susţinerea financiară a unei puternice companii de băuturi alcoolice.

Indiferent de rezultatul de sâmbătă dintre HCM Roman şi HC Zalău, "U" Jolidon va reprezenta România în stagiunea viitoare a Cupei Cupelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri