Nici judo-ul nu o duce bine

Data publicării:
judo 2

 

"De multe ori ne sunt tăiate turneele şi nu mergem la competiţii. Ne trebuie foarte multe competiţii mai ales acum că s-a schimbat la noi calificarea pentru Jocurile Olimpice. Ne trebuie foarte multe competiţii pentru a fi în top 16", spune Corina Căprioriu, medaliată cu argint la JO Londra 2012.

Antrenorul lotului olimpic feminin de judo al României, Florin Bercean, trage un semnal de alarmă. "Mă aşteptam, de exemplu, ca bugetul Federaţiei de Judo să fie mai îndestulător după două medalii aduse de la Olimpiadă. Am mai făcut declaraţia asta şi a supărat pe foarte multă lume acolo sus. Dar acolo sus, de multe ori pierzi contactul cu realitatea. Eu susţin în continuare că pentru rezultatele pe care le-am avut şi le avem am fi meritat să avem un buget îndestulător, care să ne ajute să calificăm la următoarea Olimpiadă sportivii".

În lipsa unui specialist, la Grand Prix-ul din China, de la începutul acestei luni, sportivele din România au fost nevoite să se maseze reciproc pentru a se recupera după efortul depus.

"Nu avem niciodată cu noi maseur, nu avem doctor cu noi şi e foarte greu pentru că antrenorul nu poate fi şi medic şi maseur. Chiar ultima oară, la ultima competiţie, eu şi Chiţu ne-am masat una pe cealaltă. Nu mi se pare normal, la un asemenea nivel, să ajungem aşa", spune Corina Căprioriu.

Cu toate acestea, Corina Căprioriu a cucerit medalia de aur la Grand Prix-ul din China, la categoria 57 de kilograme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri