Politicieni la vot

Data publicării:
VOT 1

Primarul Emil Boc s-a prezentat la urne alături de soţia sa şi de candidatul PDL Cluj pentru un post de eurodeputat, Daniel Buda.

"Am votat cu cei care cred sincer în viitorul României demn în Uniunea Europeană şi nu cu aceia care una spun în ţară şi alta la Bruxelles sau una fac în ţară şi altceva spun la Bruxelles. Destinul României este direct legat de destinul Europei. O Europă care se consolidează înseamnă un lucru bun şi pentru România", a declarat acesta.

Europarlamentarul Corina Creţu, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, a mers să voteze alături de soţul ei, Ovidiu Rogoz şi de mai mulţi lideri ai PSD Cluj.

"Îmi face mare plăcere să votez aici la Cluj, în Ardeal. Votăm, în primul rând, pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică, o Europă care să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor, să depăşească această perioadă de austeritate, care a produs atâta suferinţă", a spus aceasta.

"Am votat pentru a se întâmpla primul pas până la normalitatea în România. Următorul pas se va întâmpla mai târziu, normalitatea înseamnă capacitatea de dialog. Momentan, în România, tranşeele între combatanţi sunt atât de mari, încât nu se mai văd combatanţii", a afirmat Ioan Rus, vicepreşedintele PSD.

Aceştia au însoţit-o apoi pe Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, la o secţie de vot din cartierul Gheorgheni.

"Am votat astăzi cu credinţa că acest parcurs al nostru ca şi cetăţeni europeni este ireversibil", a declarat aceasta.

Norica Nicolai, candidat din partea Partidului Naţional Liberal la europarlamentare, a votat la secţia amenajată în primăria comunei Floreşti.

"Am votat astăzi pentru Parlamentul European, considerând că este nevoie de oameni politici, care să reprezinte România la Bruxelles şi care să ţină la această naţiune destul de greu încercată în aceşti ani de trădări, de indiferenţă, de superficialitate", a afirmat europarlamentarul.

Clujul a avut 23 de candidaţi pentru Parlamentul European.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri