Cozi la Delfinariu. 300 de persoane, la prima reprezentaţie a delfinilor în aer liber

Data publicării:
delfin mare

  

Puţin înainte de ora 11.00, cozile din faţa Delfinariului se întindeau pe câţiva metri. Alungaţi de pe plajă de vremea închisă, oamenii s-au orientat către spectacolele vedetelor Ni Ni şi Chen Chen.

"Am venit aici după 20 de ani şi mi-a plăcut foarte mult. Nu am mai văzut de mult un delfin şi este prima dată când ating unul", a spus o turistă.

Cercetătorii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii spun că delfinii sunt mamifere care au nevoie de atenţie şi multă dragoste.

Nicolae Papadopol, director ştiinţific al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii: "Niciodată nu s-a făcut pregătirea spectacolului cu metodele clasice, folosite în circ. Delfinii nu se dresează cu bătaia. Delfinii fac ceea ce vor ei, ceea ce fac în mediul natural"

Ni-Ni şi Chen Chen au câte trei reprezentaţii zilnic în timpul săptămânii, la 11.00, 15.00 şi 19.00 şi în weekend se mai adaugă un spectacol la ora 13.00. Preţul pentru vizitarea Delfinariului, a microrezervaţiei şi a păsărilor exotice este de 25 lei pentru adulţi şi 12 lei pentru elevi şi studenţi. Copiii sub 5 ani nu plătesc bilet.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri