Sari la conținut
News Alert

Cursă cu emoţii. Pasagerii unui microbuz au fost accidentaţi de o betonieră

Martorii spun că şoferul betonierei circula pe banda a doua, cu viteză. Pentru că se grabea, a încercat o manevră periculoasă.

Ştefan Spânochi, şofer microbuz: "Mergeam cu viteză redusă şi a venit basculanta cu viteză de pe banda a doua şi ca să nu acroşeze 5-6 maşini care erau în coloană a ales să intre în mine pe banda întâi."

În maşina de transport se aflau 11 călători, care circulau regulat cu microbuzul pe această rută. Toţi au fost răniţi uşor în urma impactului. Unul dintre ei a sunat la serviciul unic de urgenţă şi a povestit ce s-a întâmplat.

6 maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă i-au preluat pe o parte dintre pasageri şi i-au dus la spital. Dar nu au avut nevoie decât de îngrijiri rapide.

Ciprian Cişmineanu, medic SAJ Constanţa: "Au fost solicitate 2 ambulanţe cu medici, patru cu asistent şi maşina de la dezcarcerare. Au fost în total 9 victime transportate la spital, toate cu politraumatisme minore."

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi îl cercetează pe şoferul vinovat pentru neatenţia sa.

Marian Corbu, SPR Constanţa: "Accidentul s-a produs între un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers."

Şoferul ar putea rămâne fără permis de conducere şi i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă.

reporter: Annabelle Borş
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Pe aceeași temă