Vacanţe cu discount. O agenţie de turism din Constanţa vinde sejururi la jumătate de preţ

Data publicării:
litoral mare vara costinesti plaja 5399659-Mediafax Foto-Marius Smadu-1

Telefoanele agenţiei de turism au sunat astăzi continuu. Ofertele lansate pentru vacanţele la munte, la mare şi în Grecia au fost foarte tentante.

"Un resort din zona Moeciu care oferă 42% reducere, dar pentru mai multe week-end-uri din 2014 şi pentru o întreagă săptămână, deci nu veţi cumpăra această ofertă numai astăzi, mai aveţi timp până săptîmâna viitoare când se închide această ofertă să vă cumpăraţi această vacanţă", a spus patronul agenţiei de turism, Corina Martin. 

Sejururi la jumătate de preţ

Un sejur de 5 nopţi, la munte, poate fi cumpărat, în această perioadă, cu 363 de lei, în loc de 625 de lei. Turiştii au parte de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, pentru doi adulţi şi un copil de până în 7 ani.

Pentru cei care doresc să îşi rezerve acum o vacanţă pe litoralul românesc, 3 nopţi la un resort de patru stele, all inclusive, pentru doi adulţi şi doi copii cu vârste până în 9 ani, beneficiază de o reducere de 40%.

Astfel, în loc de 4439 lei sejurul poate fi cumpărat acum cu 2660 de lei. În schimb, o vacanţă de 7 nopţi cu bilet de avion inclus, cu transfer la şi de la aeroport şi asistenţă turistică, în Grecia, la un hotel de patru stele, fără masă, costă 637 de euro, în loc de 765 de euro, iar la două stele, cu mic dejun inclus, costă 645 de euro, în loc de 785 de euro.

Ofertele cu discount-uri mari încep să fie tot mai tentante dar există şi oameni care doar visează la ele.

Atenţie, însă! Cei care doresc să cumpere o vacanţă cu reducere trebuie să se grăbească întrucât cele mai multe dintre oferte expiră în această noapte, la ora 24.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri