Aglomeraţie la saloanele de coafură din Craiova

Data publicării:
301213 COAFURA

Mai este puţin până la noaptea dintre ani, iar doamnele şi domnişoarele vor să impresioneze cu aspectul lor. Agendele de programări sunt aproape pline în saloanele de înfrumuseţare. E mare bătaie pe orele încă libere ale specialiştilor în coafură, manichiură şi masaj, iar administratorii centrelor de înfrumuseţare spun că programările trebuie făcute din timp.

Roxana este una dintre domnişoarele care preferă ca la petrecerea de Revelion să aibă o coafură perfectă. Iar pentru asta este nevoie de prezenţă într-un salon specializat. Cele mai bune sfaturi le primeşte chiar de la specialişti.

După câteva zeci de minute, coafura este gata.

Agendele cu programări ale saloanelor de înfrumuseţare s-au umplut încă de la începutul lunii. Angajaţii vor lucra până în seara de 31 decembrie.

Este o perioadă aglomerată. Sunt programări până pe 31 seara. Sunt multe programări pentru vopsit, pentru tuns şi mai ales pentru coafat”, spune Ionuţ Dincă, hair stilist.

Specialiştii în domeniu sfătuiesc doamnele şi domnişoarele şi în legătură cu ce coafuri trebuie să adopte în funcţie de ţinută, dar şi de locul unde îşi petrec Revelionul.

Pentru a face faţă tuturor solicitărilor din această perioadă, administratorii saloanelor de înfrumuşetare şi-au prelungit programul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri