Sari la conținut

Angajări la Direcţia Regională Antifraudă Tg. Jiu

60 de posturi de inspectori sunt scoase la concurs de către Direcţia Regională Antifraudă Tg. Jiu. Cei care vor să ocupe un loc în sistem trebuie să-şi depună candidatura până pe 30 aprilie.

La Târgu Jiu vor fi angajaţi 60 de inspectori anifraudă, de la grad debutant până la grad superior. Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii pentru a se putea înscrie la concurs. De exemplu, pentru funcţia de inspector superior, candidatul trebuie să aibă o experienţă în domeniu de cel puţin 9 ani, iar pentru a fi inspector principal este nevoie de o vechime de 5 ani. În schimb, inspectorilor antifraudă debutanţi nu li se cere vechime în muncă. De asemenea, aplicanţii trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei publice pentru care candidează, să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni şi să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică.

În ceea ce priveşte calendarul concursului, candidaţii îşi mai pot depune dosarele până pe data de 30 aprilie. Urmează proba scrisă, ce va avea loc pe 17 mai, când concurenţii vor avea de rezolvat teste grile. Vor fi notaţi cu “admis” sau “respins”, iar cei care vor trece această etapă vor merge mai departe la un interviu. În prezent, în cadrul regionalei de la Tg. Jiu lucrează aproximativ 60 de persoane.