Blocuri crăpate la două luni de la inaugurare, în Tg. Jiu 

Data publicării:
ANL

Inaugurate în urmă cu două luni chiar de premierul Victor Ponta, blocurile ANL din Gorj au nevoie de reparaţii. Pereţii sunt crăpaţi, iar subsolurile sunt pline de apă. Oamenii spun că lucrările au fost făcute de mântuială şi se tem acum ca structura de rezistenţă să nu fie afectată.   

S-a mai retras un pic apa, a fost până aici sus, la bordură”, povesteşte unul dintre locatarii unui bloc dat în folosinţă la mijlocul lunii septembrie a acestui an. Zidurile au crăpat deja şi pun în pericol structura de rezistenţă a imobilului. Oamenii care locuiesc în apartamentele din bloc spun că se tem ca pereţii să nu cedeze la primul cutremur.

Autorităţile locale cunosc toate aceste probleme. Blocurile sunt încă în garanţie, iar constructorul va trebui să repare fisurile. Locuinţele au fost construite de două firme din Tg. Jiu care au câştigat licitaţia.

„E normal şi firesc ca în situaţia în care apare o problemă, să procedeze imediat la rezolvarea ei. Le-am adus la cunoştinţă şi acest lucru, vor remedia această problemă, pentru că este normal să o remedieze. Nu este o problemă foarte gravă, dar nu poate să rămână nerezolvată”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Tg. Jiu

În total, în complexul de locuinţe au fost date în folosinţă în luna septembrie patru blocuri ce cuprind 160 de apartamente şi garsoniere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri