Craiovenii au renunţat la electrocasnicele vechi

Data publicării:
111113 DESEURI ELECTRO

Craiovenii au renunţat la aparatura electrocasnică veche. În Bănie au fost deschise 13 puncte provizorii de colectare, unde locuitorii din municipiu au putut aduce deşeurile electrice şi electronice. În schimb, au primit vouchere, pentru a putea achiziţiona altele noi.

Colectarea deşeurilor electronice şi electrice a început la ora 10.00 la cele 13 centre special amenajate la unităţile şcolare din Craiova. Nu toate centrele au avut însă căutare. În doar câteva dintre acestea, craiovenii s-au îngrămădit să aducă aparatura veche.

Craiovenii au adus de acasă toate electrocasnicele de care nu mai aveau nevoie. De la prăjitoare de pâine, roboţi de bucătărie până la televizoare, frigidere sau maşini de spălat.

Cei care au renunţat la aparatele vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni de colectare, vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, frigiderere, cuptoare cu microunde sau cafetiere, toate noi. Tragerea la sorţi a câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 11 noiembrie, la ora 10:00, la Primăria Municipiului Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri