Derby pentru podium. Voleibaliştii craioveni joacă împotriva dinamoviştilor 

Data publicării:
290114 PASCU

Partida de volei masculin dintre SCM “U” Craiova şi Dinamo Bucureşti se va disputa conform programării, astăzi, de la ora 17:00, şi va fi transmisă în direct, la Digi24 Craiova.

Oaspeţii se află deja în Bănie şi vor să-şi ia revanşa pentru înfrângerea din tur, când trupa lui Dănuţ Pascu a bătut cu 3-2 în Capitală. Tehnicianul craiovenilor ştie însă acest joc va fi diferit faţă de acea partidă.

Faptul că au bătut cu 3-0 pe Zalău ne pune şi mai mult în gardă, dar în acelaşi timp trebuie să vă spun că pentru mine şi nu numai pentru mine şi pentru băieţi, toate meciurile din această a doua parte a campionatului sunt la fel de importante”, a spus Dănuţ Pascu, antrenor volei SCM “U” Craiova.

Oltenii speră ca la acest meci spectatorii să vină în număr mare la sală. La ultimele jocuri au fost puţin peste 200 de oameni, însă Pascu îşi aduce aminte că la primul joc în noua Polivalentă, tot cu Dinamo, pe 1 decembrie 2012, în sală au fost peste 3.000 de fani.

Chiar dacă au învins într-o oră de joc la Bucureşti, pe CSM, tehnicianul oltean este nemulţumit de randamentul echipei în unele momente ale jocului.

Înaintea acestui joc, Dinamo ocupă locul 3, cu 26 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe 4, cu un punct mai puţin.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri