Derby-ul FC Universitatea Craiova - CSU Craiova, în etapa a doua

Data publicării:
140813 derby

FC Universitatea Craiova şi CSU Craiova se vor întâlni, în etapa secundă a Ligii a II-a, pe 14 septembrie, la Severin. FC Universitatea este considerată gazdă. După ce Comitetul Executiv al FRF a decis înscrierea în Liga a II-a a echipei CS Universitatea, s-a stabilit ca cele două formaţii din Bănie să joace în aceeaşi serie.  

Astfel, în sezonul 2013-2014, Liga II va fi împărţită în două serii de câte 12, respectiv, 13 echipe. Promovarea se va face în urma unul play-off, la care vor participa primele 6, respectiv, 7 din cele două serii. Primele două formaţii din fiecare serie vor ajunge în prima ligă.

Alături de echipele din Craiova, FC Universitatea și CSU, vor mai face parte Gloria Bistriţa, Damila, UTA Arad, FCM Tg. Mureş, CSM Rm. Vâlcea, Alro, FC Bihor, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare şi Minerul Motru.

Dacă în etapa a doua se va juca derby-ul FC Universitatea - CSU, în prima etapă, cele două formaţii vor juca cu două echipe din Ardeal.

FC Universitatea se va deplasa la Satu Mare, pentru meciul cu Olimpia, în timp ce CS Universitatea va juca pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri