Distracţie mare la „Serbările Zăpezii”, la Ocnele Mari

Data publicării:
100214 OCNE

Câteva sute de persoane au participat, la acest sfârşit de săptămână, la „Serbările Zăpezii”, la Ocnele Mari. De aceasta festivitate s-au bucurat în special copiii, care s-au întrecut la săniuş. Meniul pregătit de organizatori a fost bineînţeles unul tradiţional, fasole cu cârnaţi şi vin fiert. Dar nu a lipsit nici muzica populară.

Încă de la primele ore ale dimineţii, copiii s-au pregătit pentru concursul de săniuş. Apoi, zeci de prichindei s-au aşezat la start şi au încercat să coboare pârtia cât mai repede. Pentru toţi ziua a fost una specială.

„Am venit la concurs să mă distrez cu prietenii mei, să mă joc şi să mă dau cu sania”, a spus un copil.

Nu numai copiii s-au simţit bine la „Serbările Zăpezii”. Bucătarii au pregătit fasole cu cârnaţi şi varză călită. Vinul fiert şi muzica populară au întregit atmosfera.

„Vom face foc de tabără, avem o discotecă, pe final, muzica noastră, niciun leu cheltuit din bugetul local”, a spus Petre Iordache, primar Ocnele Mari.

„Serbările zăpezii” de la Ocnele Mari se află la cea de-a şasea ediţie. Anul trecut, primăria nu a mai organizat sărbătoarea pentru că nu a fost zăpadă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri