Sari la conținut

Evoluții diametral opuse pentru reprezentantele Olteniei. CS Universitatea - Pandurii Tg Jiu, scor 3-0

CS Universitatea Craiova a câştigat categoric partida amicală disputată la Severin, în compania celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor final 3-0, și rămâne neînvinsă de când la timonă au venit Cârțu și Săndoi. Tehnicienii celor două echipe au aruncat în luptă tot ce au avut mai bun la dispoziţie, singuri absenți din cele două tabere au fost jucătorii străini plecați la loturi, dar și cei accidentați.  

Golurile craiovenilor au fost marcate de Ferfelea, în minutul 33, după o fază frumoasă creată de Varga, cel care a trecut mingea printre doi gorjeni, și Herghelegiu de două ori, în repriza secundă. Primul, aproape la vinclu, cu un șut din unghi, iar cele de-al doilea după o cursă de aproape 60 de metri, în care a driblat și portarul.

Dacă cei de la Craiova nu au cunoscut înfrângerea în ultima lună de când au schimbat antrenorii, cei de la Pandurii sunt de nerecunoscut în acest sezon. Imediat după acest joc, președintele Mihai Prunariu i-a băgat în sedință, la vestiare, atât pe jucători, cât și pe antrenori și a tras un ultim semnal de alarmă asupra evoluției slabe a echipei.

În următoarea etapă, a 11-a din Liga 1, cele două echipe vor juca pe teren propriu, Craiova duminică, cu Chiajna, iar Pandurii sâmbătă, cu ASA Tg. Mureș.