Grupă dificilă pentru gorjeni. Pandurii Tg. Jiu, alături de Fiorentina, Dnepr și Pacos Ferreira

Data publicării:
300813 grupa pandurii

După calificarea surpinzătoare, echipa Pandurii Târgu Jiu şi-a aflat adversarele din grupele UEFA Europa League. Conform tragerii la sorţi de la Monte Carlo, gorjenii au fost repartizaţi în grupa E, alături de Fiorentina din Italia, Dnepr din Ucraina și Pacos Ferreira din Portugalia.

Fiorentina a trecut prin mari emoții în dubla cu Grasshoppers, trecând în faza grupelor datorită golurilor mai mult marcate în deplasare. A fost 2-1 pentru italieni în prima manșă și 1-0 în retur, pentru fosta adversară a Stelei din Europa League. Pacos Ferreira vine din play-off-ul Champions League. Portughezii au fost eliminați fără probleme de Zenit, după opt goluri primite în ambele manșe: 4-1 și 4-2.

Dnepr a eliminat-o pe Nomme JK Kalju, cu scorul general de 5-1 și se anunță a fi cea mai puternică formație a grupei, chiar dacă a venit doar din urna a doua. La ucrainieni evoluează și Alexandru Vlad, fostul jucător al echipei Pandurii.

Meciurile din faza grupelor se dispută în perioada 19 septembrie - 12 decembrie. În zilele următoare se va stabili şi programul meciurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri